עוף באננס ופירות יבשים – מנה מושקעת וטעימה | השף הלבן

עוף באננס ופירות יבשים

מנה מושקעת וטעימה שלא תוכלו להפסיק לאכול

מאת: ניקול הררי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף באננס ופירות יבשים

המרכיבים ל מנות 8:

  • 8 כרעיים של עוף
  • 4 בצלים גדולים פרוסים דק דק
  • קופסאת אננס גדול
  • פירות יבשים כ-10 יחידות מכל מין
  • 150 גרם אגוזי מלך קלויים
  • 1/4 כוס שמן סויה
  • כף גדולה של מרק עוף
  • קורט פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    משחימים בצל קצוץ במחבת ולאחר מכן מוסיפים את האננס עם המיץ, הפירות היבשים מרק העוף והפלפל השחור.

  • 02.

    בנייר אפיה על תבנית חד פעמית מניחים את רצועות העוף.

  • 03.

    שופכים את התערובת על העוף ומפזרים את האגוזים מעל.

  • 04.

    עוטפיםאת הכל עם עוד נייר אפיה ומכניסים לתנור לחום גבוה של 200 מעלות לשעה. לאחר מכן מנמיכים את החום ל-150, מורידים את הנייר ונותנים לעוף להשחים.

הכנת? כאן מדרגים
(76)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.