מתכון סלט עוף חם עם אבוקדו ועגבניות | השף הלבן

סלט עוף חם עם אבוקדו ועגבניות

ארוחת צהריים קלילה, מזינה ומשביעה – סלט חסה עם ירקות וחזה עוף מטובל וטעים, שתכינו בפחות מחצי שעה!

מאת: מתכון גולש
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עוף חם עם אבוקדו ועגבניות

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 3 מנות חזה עוף, חצויים ומשוטחים לשניצלים
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • פפריקה מתוקה
  • 2 כפות שמן זית
לסלט
  • 2 אבוקדו, קלופים, חצויים ופרוסים
  • 3 עגבניות, חתוכות לקוביות קטנות
  • 2 מלפפונים, פרוסים בקליפתם
  • 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
  • 6 עלי חסה ערבית, קצוצים
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1/2 פלפל חריף, נקי מגרעינים וקצוץ
  • 2 כפות זיתי קלמטה, פרוסים
  • 3 בצלים ירוקים, קצוצים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • מלח
  • מיץ לימון, לפי הטעם
  • שלוש כפות שמן זית
לעיטור
  • 100 גרם צנוברים, קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני -גבוה [200 צ'] מניחים כל שניצל חזה עוף על יריעת רדיד אלומיניום, מתבלים במלח, פלפל ופפריקה, מורחים במעט שמן זית, סוגרים למעטפה אטומה ומעבירים לתבנית

  • 02.

    אופים 12 דקות, מוציאים מהתנור ומשאירים את העוף בעטיפה 10 דקות נוספות. במקביל מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט, טועמים ומשפרים תיבול.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 03.

    מחלקים את הסלט לצלחות אישיות, חותכים את חזה העוף החם לרצועות, מניחים מעל הסלט, זורים את הצנוברים הקלויים ומגישים

הכנת? כאן מדרגים
(89)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.