מתכון סטייק אנטריקוט עם רוטב בלסמי | השף הלבן

סטייק אנטריקוט עם רוטב בלסמי

סטייק אנטריקוט ברוטב בלסמי

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סטייק אנטריקוט עם רוטב בלסמי

המרכיבים ל 3 מנות:

  • 1 מגש סטייק אנטריקוט "אדום אדום"
רכיבי הרוטב:
  • 1 גזר גדול מחולק ל - 4
  • 1 בצל בינוני מחולק ל- 4
  • 2 כוסות יין אדום מרלו או קברנה
  • 0.5 כוס חומץ בלסמי
  • 2 כפיות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים את כל חומרי הרוטב לסיר קטן ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה.

  • 02.

    מנמיכים להבה לבינונית נמוכה ומצמצמים את הרוטב לכ 1/3 - 1/2 מהכמות המקורית (כ 30-40 דקות). הרוטב צריך להסמיך כך שבטבילת כף עץ תתקבל שכבה. מסננים ומצננים. ניתן ומומלץ להכין כמות רוטב גדולה מראש למזוג לתבנית לקוביות קרח ולשמור במקפיא.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(103)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.