נתחונים בנוסח מונגלי | השף הלבן

נתחונים בנוסח מונגלי

מומלץ להגיש על מצע של עלים ירוקים או על אורז מאודה. מתאים מאוד גם כמנה ראשונה.

מאת: שף אבי שטייניץ
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נתחונים בנוסח מונגלי

המרכיבים ל 6:

  • ​1 ק"ג סינטה או כף או שייטל טרי "אדום אדום", פרוס דק (3 מ"מ כל נתח)
למרינדה:
  • 5 שיני שום כתושות
  • צרור כוסברה קצוץ
  • 1 כוס רוטב סויה משובח
  • 1 כוס יין שרי יבש לבישול (או יין לבן)
  • 2 כפות סוכר
  • 5 בצלים ירוקים קצוצים רק החלק הירוק
  • שמן לשימון הגריל

הוראות הכנה:

  • 01.

  • 02.

    מערבבים את כל חומרי המרינדה תוך המסת הסוכר.

  • 03.

    משרים את נתחי הבשר במרינדה למס' דקות, מסננים וצולים בזריזות על מחבת גריל משומנת לוהטת או על גריל לוהט. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.