נודלס בנוסח סיני עם רצועות חזה עוף
נודלס מוקפץ בסגנון סיני עם רצועות חזה עוף ושלל ירקות – הצעה לארוחת צהרים צבעונית ובריאה שגם ילדים אוהבים.
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל7-5:
- חבילת נודלס (8 ריבועים)
- מלח
- פלפל לבן או שחור גרוס עבה
- שמן זית איכותי
- 2 חצאים של חזה עוף, חתוכים לרצועות עבות קצרות
- רוטב סויה בסגנון סיני
- פלפל אדום חתוך לרצועות דקות וקצרות
- 2 כוסות גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט" - מופשרים
- חצי בצל גדול קצוץ
- שמיר קצוץ דק
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הנודלס במים מומלחים קלות לפי הוראות היצרן.
-
02.
מחממים שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים רצועות פלפל ובצל קצוץ ומתבלים בפלפל. מטגנים ומערבבים מדי פעם ומחכים עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את גרעיני התירס ומחממים היטב.
-
03.
כשהירקות מוכנים, מוסיפים להם את הנודלס ומערבבים.
-
04.
מוסיפים מעט שמיר ורוטב סויה בסגנון סיני ומערבבים. מחממים את הכול על להבה נמוכה.
-
05.
בינתיים מטגנים את רצועות העוף במעט שמן במחבת שנייה. מוסיפים את רצועות העוף לתערובת הנודלס, , מערבבים ומגישים. הנה גם מתכון לרצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות
הכנת? כאן מדרגים