מתכון נודלס בנוסח סיני עם רצועות חזה עוף | השף הלבן

נודלס בנוסח סיני עם רצועות חזה עוף

נודלס מוקפץ בסגנון סיני עם רצועות חזה עוף ושלל ירקות – הצעה לארוחת צהרים צבעונית ובריאה שגם ילדים אוהבים.

מאת: לירן חסוי
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נודלס בנוסח סיני עם רצועות חזה עוף

המרכיבים ל7-5:

  • חבילת נודלס (8 ריבועים)
  • מלח
  • פלפל לבן או שחור גרוס עבה
  • שמן זית איכותי
  • 2 חצאים של חזה עוף, חתוכים לרצועות עבות קצרות
  • רוטב סויה בסגנון סיני
  • פלפל אדום חתוך לרצועות דקות וקצרות
  • 2 כוסות גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט" - מופשרים
  • חצי בצל גדול קצוץ
  • שמיר קצוץ דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הנודלס במים מומלחים קלות לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    מחממים שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים רצועות פלפל ובצל קצוץ ומתבלים בפלפל. מטגנים ומערבבים מדי פעם ומחכים עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את גרעיני התירס ומחממים היטב.

  • 03.

    כשהירקות מוכנים, מוסיפים להם את הנודלס ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים מעט שמיר ורוטב סויה בסגנון סיני ומערבבים. מחממים את הכול על להבה נמוכה.

  • 05.

    בינתיים מטגנים את רצועות העוף במעט שמן במחבת שנייה. מוסיפים את רצועות העוף לתערובת הנודלס, , מערבבים ומגישים. הנה גם מתכון לרצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות

הכנת? כאן מדרגים
(595)