מתכון גולש בקר עם סלק גזר ותפוחי אדמה | השף הלבן

מתכון לגולאש בקר עם סלק גזר ותפוחי אדמה

מי לא אוהב גולש? קבלו מתכון למנה בשרית אותנטית וטעימה בטירוף

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לגולאש בקר עם סלק גזר ותפוחי אדמה

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 3 גזרים חתוכים לחתיכות גדולות
  • 4 יחידות תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 בצלים בינונים חתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס רסק עגבניות
  • 2 כפות פפריקה
  • 4 כפות אבקת מרק בקר
  • 1 כוס יין אדום
  • 3 כפיות שום כתוש
  • 2.5 כוסות מים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 ק"ג קוביות בשר לגולש
  • 3 יחידות סלק חתוך לקוביות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מתכון ברמת קושי בינונית 

  • 02.

    מטגנים מעט את קוביות הבשר, מוציאים מהסיר ומניחים בצד.

  • 03.

    באותו הסיר מטגנים את הבצל ומזהיבים אותו, מוסיפים את הגזר, מערבבים ומוסיפים את קוביות הסלק. מערבבים היטב.

  • 04.

    מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת המרק, השום הכתוש ומערבבים. מוסיפים לתוך הסיר את היין וכוסות המים ומביאים לרתיחה.

  • 05.

    מוסיפים את הבשר עם הנוזלים שיצאו ממנו כשנח בצד.

  • 06.

    מבשלים כשעתיים על אש נמוכה. ב- 1/2 שעה האחרונה מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. מבשלים עד שהבשר רך והסלק מבושל לחלוטין. יש לערבב מדי פעם ולהוסיף מים רותחים על פי הצורך.

  • 07.

    לפני ההגשה טועמים ומשלימים את התיבול במלח ופלפל.

הכנת? כאן מדרגים
(399)