מתכון מרינדה מנצחת לשישליק כבש | השף הלבן

מרינדה מנצחת לשישליק כבש

מתכון ייחודי למרינדה שמתאימה לבשר כבש. מערבבים את החומרם ומשרים לילה שלם. הסודה עושה את הבשר עסיסי מאוד וכל התבלינים מוסיפים ארומה מיוחדת במינה

מאת: סטלה סמואל
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרינדה מנצחת לשישליק כבש

המרכיבים ל8:

  • בקבוק מי סודה של 1.5 ליטר
  • 3 ק"ג של בשר כבש (כל איבר מתקבל)
  • 2 כפות זרעי כוסברה
  • 2 כפות זרעי שמיר
  • 3 כפות זרעי כמון
  • 3 כפות מלח בישול גס
  • 2 כפות פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות מיונז
  • 3 בצלים חתוכים גס
  • כף עלי דפנה
  • כף פלפל אנגלי
  • 2 כפות פפריקה אדומה הונגרית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המצרכים בסיר עמוק, רצוי לא מפלסטיק.

  • 02.

    משרים את הבשר בסיר עם המרינדה במשך לילה שלם.

  • 03.

    למחרת, משפדים את בשר הכבש על שיפוד. אפשר להשאיר את כל התבלינים על הבשר, חוץ מהבצל, הפלפל האנגלי ועלי הדפנה - להוריד אותם בזמן הכנת השיפוד. 

הכנת? כאן מדרגים
(116)