מתכון להמבורגר קל מאוד להכנה | השף הלבן

המבורגר

המבורגר

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
המבורגר

המרכיבים ל 4-6 מנות:

  • 0.5 ק"ג בשר טרי טחון
  • כפית פלפל טחון טרי (חשוב שיהיה טרי, זה נותן המון טעם)
  • מעט מלח (לא חובה, כיוון שבשר כשר הנו פעמים רבות מלוח דיו)

הוראות הכנה:

  • 01.

    כשעה לפני הארוחה לוקחים את הבשר, מערבבים בפלפל, ולשים טוב טוב. 

  • 02.

    נותנים לבשר לנוח במקרר במשך שעה

  • 03.

    מחלקים את הבשר למספר המנות הרצויות, ומכינים כדור מכל מנה. כל כדור מועכים עד ליצירת צורה של המבורגר בעובי

  • 04.

    5 ס"מ

  • 05.

    מחממים מחבת כבדה על אש בינונית

  • 06.

    צולים את ההמבורגרים משני צדדיהם עד להגעה לדרגת העשייה הרצויה. לי לוקח כ-3 דקות מכל צד לדרגת מדיום.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 07.

    מגישים בליווי סלט ירוק, סלט קולסלאו, לחמניה, מיונד, קטשופ, רוטב HP או כל תוספת אחרת העולה על דעתכם

הכנת? כאן מדרגים
(55)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.