בורקס בשר
טעים ופשוט להכנה, מתאים גם לילדים
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל15 מנות:
- 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
- חצי קילו בשר טחון "טירת צבי"
- פטרוזיליה
- בצל קצוץ דק
- פפריקה חריפה/מתוקה
- מלח
- פלפל שחור
- ביצה
- שומשום
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים בצל דק ומטגנים מעט.
-
02.
מוסיפים את הבשר טחון ומתבלים בפפריקה מלח ופלפל לפי הטעם.
-
03.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה. כשהבשר מוכן לוקחים את הבצק עלים ומפזרים על המשטח עבודה מעט קמח בכדי שלא ידבק הבצק עלים.
-
04.
חותכים את הבצק עלים (מרובעים, משולשים..) ומניחים מעט בשר טחון באמצע ומהדקים היטב מוודאים שאין חורים. בסוף מורחים ביצה ושומשום ולתנור בחום 170 עד שמשחים יש לבדוק שמוכן גם בתחתית.
הכנת? כאן מדרגים