אסאדו במיץ רימונים, דבש ושום | השף הלבן

אסאדו במיץ רימונים, דבש ושום

זה נשמע מסובך אבל זה הכי לא – 10 דקות עבודה ויש לכם סיר בשר רך וחגיגי

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
אסאדו במיץ רימונים, דבש ושום
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל8-10:

  • 4 בצלים קלופים חצויים
  • 8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
  • 1 כוס מיץ רימונים
  • מלח ופלפל
  • 2 ק"ג נתח שפונדרה (אסאדו)
  • 1/3 כוס רוטב שום דבש
  • להגשה: 1/3 כוס גרגרי רימון / חופן עלי כוסברה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 220 מעלות. שמים בסיר גדול את הבצלים ותפוחי האדמה. יוצקים את מיץ הרימונים ומתבלים במלח ופלפל.

  • 02.

    מורחים את נתח הבשר ברוטב שום-דבש ומניחים על הירקות. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר. אם יש חור במכסה או שהוא לא "יושב" טוב, מכסים גם בנייר כסף.

  • 03.

    מכניסים את הסיר לתנור ולאחר חצי שעה מנמיכים את החום ל 150 מעלות. אופים 4 שעות, מכבים את התנור ומשאירים את הסיר בתנור הכבוי שעה נוספת. להגשה מפזרים גרגרי רימון וכוסברה.

הכנת? כאן מדרגים
(44)