מתכון שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה | השף הלבן

שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה

סלט קליל, טעים ובריא. מומלץ כתוספת ליד המנה העיקרית או כמנה ראשונה לפתיחת הארוחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 1 חבילת שעועית ירוקה עדינה של סנפרוסט / שעועית טרייה
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • 1 כפית סוכר
  • ½ 1 כפות רוטב סויה
  • זרעוני שומשום קלויים במחבת יבשה להזהבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים אתהשעועית הירוקהלפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה.

  • 02.

    בקערית קטנה, מערבבים את הטחינה עם הסוכר, הסויה ומעט מים עד לרוטב סמיך אך נוזלי.

  • 03.

    מעבירים את השעועית לצלחת הגשה. מזליפים את רוטב הטחינה וזורים את זרעוני השומשום.

הכנת? כאן מדרגים
(737)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.