סלט שורשים עם בולגרית חלפיניו – מרענן ומלא ויטמינים | השף הלבן

סלט שורשים עם בולגרית חלפיניו

סלט מרענן, עמוס בוויטמינים וסיבים תזונתיים, והכי חשוב – טעים במיוחד. מתכון של אפרת ליכטנשטט לסלט שורשים "כמו בבית קפה" בשדרוג של גבינה בולגרית עם חלפיניו

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שורשים עם בולגרית חלפיניו
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 2:

  • 1 קולורבי
  • 1 סלק בינוני
  • 2 גזרים
  • ¼ כרוב סגול בינוני
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 100 גרם גבינה בולגרית עם חלפיניו "פיראוס"
  • שדרוגים: חופן חמוציות, חופן קשיו
לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כף דבש
  • ¼ כפית מלח
  • קורט פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    0001pt;">

  • 02.

     בצנצנת קטנה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. אין צורך להמליח יתר על המידה כי המליחות בסלט מגיעה עם השדרוג של הגבינה.

  • 03.

    0001pt;">

  • 04.

     חותכים את הגזר, הקולורבי והסלק לז׳וליאנים - מקלות ארוכים ודקיקים.

  • 05.

    0001pt;">

  • 06.

     את הסלק החתוך שמים מיד בקערה עם מי קרח עד ההגשה. הפעולה תמנע ממנו לצבוע את הסלט בוורוד.

  • 07.

    0001pt;">

  • 08.

     בקערה גדולה מניחים את כל מרכיבי הסלט. סמוך להגשה מוסיפים את הסלק (מסונן מהמים) ואת הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.