סלט רצועות קולורבי ותפוח עץ ברוטב יוגורט וסומק | השף הלבן

סלט רצועות קולורבי ותפוח עץ ברוטב יוגורט וסומק

סלט מרענן וטעים במיוחד.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט רצועות קולורבי ותפוח עץ ברוטב יוגורט וסומק
עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל4 מנות:

  • 4 כוסות עלי רוקט, שטופים
  • 2 קולורבי, מקולפים וחתוכים לרצועות דקות
  • 1 תפוח עץ ירוק חמוץ מסוג גראנד סמית, מקולף, ללא הליבה וחתוכך לרצועות דקות
  • לרוטב:
  • 1 כוס יוגורט תנובה דל שומן
  • 2 כפות עלי נענע, קצוצים
  • ½ כפית סומאק
  • 1 שן שום, כתושה וקצוצה
  • 1 לימון, סחוט
  • מעט מלח ים (לא חובה)
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות:

  • 02.

    5 למנה | נקודות: 1 למנה

  • 03.

    בקערה, מניחים את גרגר הנחלים יחד עם רצועות הקולורבי והתפוח.

  • 04.

    בקערה נפרדת, מערבבים את כל רכיבי הרוטב.

  • 05.

    יוצקים את רוטב מעל הסלט ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)