סלט קפרזה בדואי | השף הלבן

סלט קפרזה בדואי

מתכון של איתי מסלבוטי ממשחקי השף ברשת 13 לסלט קפרזה בסגנון בדואי עם עגבניות שרי, לאבנה, מסקרפונה של COLLECTION וזעתר

מאת: איתי מסלבוטי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קפרזה בדואי
צילום: משחקי השף (רשת 13) עיצוב: משחקי השף (רשת 13)

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 100 גרם עגבניות שרי צבעוניות
  • 100 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 100 גרם לאבנה "פיראוס"
  • 50 גרם זעתר
  • 50 גרם שמן זית
  • חופן זיתים שחורים
  • גבעול בצל ירוק
  • 4-5 קרוטונים גדולים
  • עלי אורגנו טריים

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים לחצי את עגבניות השרי הצבעוניות והזיתים השחורים ומעבירים לקערה. חותכים את גבעול הבצל הירוק לרבעים ומוסיפים לקערה.

  • 02.

    מתבלים בשמן זית ומלח ומערבבים

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים את המסקרפונה יחד עם הלבאנה עד לאיחוד ומניחים במרכז צלחת ההגשה.

  • 04.

    מניחים מעל מהסלט שרי, מפזרים זעתר, אורגנו ושמן זית ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.