סלט קישואים צלויים בדיז'ון ונענע – המנה המושלמת | השף הלבן

סלט קישואים צלויים בדיז'ון ונענע

סלט בריא ועשיר בטעמים

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קישואים צלויים בדיז'ון ונענע

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 5 קישואים בינוניים, אחידים חלקים וישרים
  • 1/2 כף חרדל דיז'ון חלק
  • 1/2 כף חרדל דיז'ון גרגירים
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1/2 כוס עלי נענע קצוצים גס
  • נענע טרייה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים היטב את הקישואים.

  • 02.

    חורצים לאורך הקישואים חריצים ישרים בעזרת מזלג.

  • 03.

    חוצים כל קישוא לאורכו ופורסים לפרוסות אלכסוניות ברוחב 1 ס"מ כל אחת.

  • 04.

    בתבנית מערבבים את הקישואים עם 5 כפות שמן זית, קורט מלח גס, חצי כף חרדל דיזו'ן גרגירים, חצי כף חרדל חלק, עלי הנענע, כף חומץ בלסמי ומערבבים היטב.

  • 05.

    מחממים את התנור ל180 מעלות.

  • 06.

    צולים את הקישואים בתבנית בשכבה אחת אחידה. אין צורך לערבב. משך הצלייה הוא כ-15-20 דקות לערך, הקישואים יהיו מעט פריכים ושחומים.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 07.

    מצננים ומעבירים למקרר.

  • 08.

    לפני ההגשה מעטרים בענף נענע ירוק, טרי ויפה מלמעלה.

הכנת? כאן מדרגים
(217)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.