מתכון סלט קינואה | השף הלבן

סלט קינואה

סלט קינואה עם ירקות וגבינת חלומי של פיראוס ברוטב שמן זית וחומץ בלסמי, מנה נהדרת ובריאה לארוחת ערב

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קינואה

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 כוס קינואה
  • 6 כפות שמן זית
  • 2 כוסות עלי בייבי
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 לימון
  • 2 עגבניות
  • 100 גרם פטריות שמפיניון
  • 1 בצל ירוק
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 250 גרם גבינת חלומי פיראוס
  • 3 כפות שמן זית
  • כף חומץ בלסמי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מאדים את הקינואה בשתי כפות שמן, מוספים שתי כוסות מים רותחים, מלח, פלפל ומבשלים 10 דקות בחום נמוך (סיר מכוסה), לאחר נותנים לקינואה עוד 5 דקות בסיר ומקררים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    קוצצים את הפלפלים, העגבניות (ללא הגרעינים), הלימון לקוביות קטנות, פורסים את הפטריות ואת הבצל הירוק.

  • 03.

    פורסים את גבינת החלומי לקוביות של 1 ס"מ וצורבים אותם בטוסטר או במחבת.

  • 04.

    מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(387)