סלט קינואה עם עגבניות ובולגרית | השף הלבן

סלט קינואה עם עגבניות ובולגרית

סלט קל, פשוט ומרענן במיוחד שמהווה ארוחה שלמה: קינואה מבושלת עם עגבניות בשלות, פטרוזיליה וקוביות גבינה בולגרית.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קינואה עם עגבניות ובולגרית

המרכיבים ל 4:

לבישול הקינואה:
  • 1 כוס קינואה
  • כוס וחצי מים
  • 1-2 כפות שמן זית
לסלט:
  • 1/2 סלסלת עגבניות שרי בשלות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה טרייה
  • 100-150 גרם גבינה בולגרית 5% שומן מעודנת פיראוס
לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 1 כפית דבש

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים קינואה, מים ושמן זית בתוך סיר קטן ומביאים לרתיחה.

  • 02.

    מנמיכים ללהבה נמוכה מאוד, מכסים ומבשלים במשך כ-15 דקות. מכבים את האש ופותחים את המכסה. מניחים לצינון במשך כ-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    חותכים את העגבניות לרבעים ומניחים בקערה גדולה.

  • 04.

    קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים.

  • 05.

    חותכים את הבולגרית לקוביות גדולות ומוסיפים.

  • 06.

    בצנצנת קטנה מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לירקות. מערבבים היטב.

  • 07.

    מוסיפים קינואה, מערבבים היטב ומגישים. קלוריות: 175 למנה | נקודות שומרי משקל: 8 

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.