מתכון סלט צנון, כוסברה ולימון כבוש | השף הלבן

סלט צנון, כוסברה ולימון כבוש

סלט נפלא ומרענן כתוספת לארוחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט צנון, כוסברה ולימון כבוש

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 12 צנוניות קטנטנות
  • כוסברה טריה שטופה
  • מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית חומץ יין לבן
  • 2 פרוסות דקות קצוצות של פלפל חריף ירוק טרי
  • לימון כבוש
  • 2 כפות קוביות פלפל אדום טרי קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הצנון לפרוסות דקות ומעבירים לקערת ערבוב.

  • 02.

    בקערית נפרדת לרוטב טורפים היטב כף כוסברה טריה קצוצה ,פלפל החריף, קורט מלח, 2 כפות שמן זית, חצי כפית חומץ בן יין לבן, כפית לימון כבוש קצוץ, וקוביות הפלפל האדום.

  • 03.

    יוצקים את הרוטב על הצנון, מערבבים היטב, משרים כחצי שעה במקרר, מערבבים ומגישים.  

הכנת? כאן מדרגים
(98)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.