סלט פסטה קייצי עם גבינת פרובטו
דרך מושלמת לאכול פסטה בלי נקיפות מצפון. ככה תכינו בקלות את סלט נהדר עם גבינת פרובטו ועוד ומלא תוספות טעימות שישדרג לכם את ארוחות הצהריים גם בעבודה.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל 4:
- 250 גרם פסטה יבשה
- 4 כפות שמן זית מחולקות ל 2+2
- 1 קישוא גדול פרוס לפרוסות (אם הקישוא שמן חותכים את הפרוסות לחצאים)
- 200 גרם בולגרית מעודנת 16%, חתוכה לקוביות
- 5 עגבניות מיובשות חתוכות לפרוסות דקות
- 10 עגבניות שרי חתוכות לחצאים
- 2 נקטרינות חתוכות לקוביות
- ½ בצל סגול חתוך לפרוסות דקות
- עלי בזיליקום טריים
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן וכשהיא מסוננת מוזגים עליה 2 כפות שמן זית.
-
02.
במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן נוספות ומקפיצים את פרוסות הקישואים כשלוש דקות מכל צד עד שהן נצרבות קלות.
-
03.
שמים בקערה את כל חומרי הסלט ומערבבים היטב.
-
04.
טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.
הכנת? כאן מדרגים