סלט עשבים עם גבינת צ’דר פריכה
סלט אוורירי עשיר בעשבי תיבול בליווי קוביות גבינה פריכות
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
לסלט:
- צרור פטרוזיליה
- צרור נענע
- צרור שמיר
- צרור כוסברה
- מלח
- פלפל שחור
- שמן זית
- מיץ לימון
לקוביות הגבינה:
- 200 גרם גבינת קולאז’ - מסוג צ’דר או גאודה
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 2 ביצים
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מורידים את העלים מצרורות הירק, שוטפים היטב ומייבשים.
-
02.
מתבלים את העלים בשמן זית, מיץ לימון ומעט מלח.
-
03.
חותכים את גבינת הצ’דר לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.
-
04.
טורפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל.
-
05.
מפזרים את פירורי הלחם על גבי צלחת שטוחה. טובלים את הגבינה בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה בשנית (ציפוי כפול).
-
06.
מטגנים את קוביות הגבינה המצופות בשמן חם ועמוק עד להזהבה.
-
07.
מפזרים מעל הסלט ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים