מתכון סלט עשבים עם גבינת צ’דר פריכה | השף הלבן

סלט עשבים עם גבינת צ’דר פריכה

סלט אוורירי עשיר בעשבי תיבול בליווי קוביות גבינה פריכות

מאת: ניר צוק
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
סלט עשבים עם גבינת צ’דר פריכה

המרכיבים ל 6 מנות:

לסלט:
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור נענע
  • צרור שמיר
  • צרור כוסברה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית
  • מיץ לימון
לקוביות הגבינה:
  • 200 גרם גבינת קולאז’ - מסוג צ’דר או גאודה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורידים את העלים מצרורות הירק, שוטפים היטב ומייבשים.

  • 02.

    מתבלים את העלים בשמן זית, מיץ לימון ומעט מלח.

  • 03.

    חותכים את גבינת הצ’דר לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.

  • 04.

    טורפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל.

  • 05.

    מפזרים את פירורי הלחם על גבי צלחת שטוחה. טובלים את הגבינה בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה בשנית (ציפוי כפול).

  • 06.

    מטגנים את קוביות הגבינה המצופות בשמן חם ועמוק עד להזהבה.

  • 07.

    מפזרים מעל הסלט ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(56)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.