סלט עלים, תפוחי עץ, סלרי, אגוזי פקאן ופרובטו עיזים | השף הלבן

סלט עלים, תפוחי עץ, סלרי, אגוזי פקאן ופרומעז עיזים

סלט רענן שמשלב חמצמצות עם מתיקות של תפוח

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עלים, תפוחי עץ, סלרי, אגוזי פקאן ופרומעז עיזים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 1 תפוח עץ מגולען
  • 200 גרם עלי בייבי
  • 1/2 כוס עלי סלרי קצוצים
  • 4 כפות אגוזי פקאן מסוכרים או אגוזי פקאן טבעי קלוי
  • 100 גרם גבינת פרומעז עיזים COLLECTION - חתוכה
לרוטב:
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות חומץ
  • 1 כפית דבש
  • 1 כפית חרדל
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת בעלת מכסה מתברג ומשקשקים עד קבלת רוטב אחיד.

  • 02.

    חוצים את התפוחים, מגלענים ופורסים דק. שמים בקערה עם הרוטב ומערבבים.

  • 03.

    מצרפים את יתר מרכיבי הסלט למעט הפרומעז ומערבבים. מוסיפים את הגבינה, מערבבים בעדינות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.