סלט עגבניות עם בולגרית וזעתר | השף הלבן

סלט עגבניות עם בולגרית וזעתר

סלט מעולה בקלי קלות – קוביות עגבניה עסיסיות, חתיכות גדולות של גבינה בולגרית, שמן זית וזעתר. לחם קלוי בצד – ויש לכם יופי של ארוחת ערב מהירה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עגבניות עם בולגרית וזעתר

המרכיבים ל 4:

  • 4-5 עגבניות גדולות, בשלות מאוד
  • 1 בצל קטן
  • 1 שן שום כתושה
  • 200 גרם גבינה בולגרית מעודנת פיראוס, 5% שומן
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 כפית זעתר
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את העגבניות לקוביות גדולות מאוד ומניחים בקערה.

  • 02.

    קוצצים את הבצל ומוסיפים לקערה.

  • 03.

    מוסיפים את השום לקערה ומערבבים היטב.

  • 04.

    חותכים את הבולגרית לחתיכות גדולות ומוסיפים לקערה.

  • 05.

    מתבלים בשמן זית, זעתר, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

  • 06.

    מגישים מיד עם לחם קלוי.קלוריות: 150 למנה | נקודות שומרי משקל: 3 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(34)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.