סלט עגבניות ופטה המוגש בקערת לחם
סלט נהדר, מלא טעמים וקרנצ'יות שהופך לחגיגי בזכות ההגשה המיוחדת – בתוך ככר לחם. אפשר להגיש מנות אישיות בלחמניות, בכל מקרה הלחם יספוג את המיצים הנפלאים
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: נעמה רן
						
					
				
			המרכיבים ל 6:
- ככר לחם כפרי עגולה
 
									לסלט:
								
															- 2 סלסלות של עגבניות שרי - רצוי מצבעים שונים
 - 2 פלפלים קצוצים דק דק
 - 1/2 פלפל חריף קצוץ דק (לא הכרחי)
 - 1/2 בצל סגול קצוץ דק
 - 2 צנוניות קטנות קצוצות דק
 - 1/2 צרור רוקט קצוץ
 - 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
 - 1/4 כוס צנוברים קלויים
 - 1/4 כוס מיץ לימון
 - מלח ופלפל
 - שמן זית
 - 100 גרם גבינת פטה עיזים 16% מפוררת
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
שמים בקערה את מרכיבי הסלט ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
 - 
								02.
								
מסירים מהלחם את ה - 1/3 העליון. חורצים בסכין סביב התוך ומוציאים אותו כך שנוצר חלל ונשארות דפנות לחם של כ
 - 
								03.
								
5-2 ס"מ. (את הכיפה והתוך מפוררים ומשתמשים לתערובת לקציצות). ממלאים את חלל הלחם בסלט ומגישים.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

