מתכון סלט סלק, תפוח עץ, סלרי וגבינת רוקפור | השף הלבן

סלט סלק, תפוח עץ, סלרי וגבינת רוקפור

סלט מיוחד ומושקע שאורחים אוהבים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט סלק, תפוח עץ, סלרי וגבינת רוקפור

המרכיבים למנות 6:

  • 4 תפוחי עץ (מומלץ בשני צבעים)
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 מקל סלרי פרוס דק
  • 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים גס
  • 2 סלקים מבושלים, קלופים וחתוכים לפלחים קטנים
  • 100 גרם גבינת גליל רוקפור של "תנובה" מפוררת גס
לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
  • 1 כפית גדושה סוכר
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את התפוחים לפרוסות דקיקות בעזרת סכין חד או מנדולינה ומעבירים לקערה.

  • 02.

    יוצקים מיץ לימון למניעת השחרה ומערבבים.

  • 03.

    מסדרים על צלחת, מפזרים סלרי, אגוזים, סלק וגבינה.

  • 04.

    מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט.

הכנת? כאן מדרגים
(200)