סלט סלק, חסות וגבינת פטה עיזים
סלט מרענן ובריא המשלב חסה, סלק וגבינה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6-4 מנות:
לסלט:
- 1 סלק גדול
- 1 חסה עגולה
- 1 חבילת עלי בייבי
- 100 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת
לרוטב ויניגרט:
- 1/2 בצל סגול
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 1 כפית חרדל דיז'ון
- 2 כפות דבש
- 1 כוס שמן זית
- 1 שן שום
הוראות הכנה:
-
01.
עוטפים את הסלק בנייר כסף וצולים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות במשך שעה. מקררים, מקלפים וחותכים לקוביות.
-
02.
שוטפים ומייבשים את החסה.
-
03.
מערבבים בקערה גדולה עם קוביות סלק, עלי בייבי ורוטב ויניגרט.
-
04.
מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מפזרים מלמעלה את גבינת הפטה ומגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים