מתכון סלט סלק, חסות וגבינת פטה עיזים | השף הלבן

סלט סלק, חסות וגבינת פטה עיזים

סלט מרענן ובריא המשלב חסה, סלק וגבינה

מאת: מיכל האופה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט סלק, חסות וגבינת פטה עיזים

המרכיבים ל 6-4 מנות:

לסלט:
  • 1 סלק גדול
  • 1 חסה עגולה
  • 1 חבילת עלי בייבי
  • 100 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת
לרוטב ויניגרט:
  • 1/2 בצל סגול
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 2 כפות דבש
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 שן שום

הוראות הכנה:

  • 01.

    עוטפים את הסלק בנייר כסף וצולים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות במשך שעה. מקררים, מקלפים וחותכים לקוביות.

  • 02.

    שוטפים ומייבשים את החסה.

  • 03.

    מערבבים בקערה גדולה עם קוביות סלק, עלי בייבי ורוטב ויניגרט.

  • 04.

    מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מפזרים מלמעלה את גבינת הפטה ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(300)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.