מתכון סלט סלק, אגוזים וכוסברה | השף הלבן

סלט סלק, אגוזים וכוסברה

סלט סלק עם כוסברה ובצל בתיבול עשיר של מיץ לימון, חרדל ופלפל.

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט סלק, אגוזים וכוסברה

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1/4 שקית (200 גרם) סלק אדום, שלם וקלוף, מוקפא "סנפרוסט"
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • חרדל חלק
  • 1/2 כפית סוכר לבן
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 2-3 כפות שמן זית
  • כוסברה טריה
  • 1/2 בצל בינוני פרוס דק
  • 1 כף אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מבשלים בסיר את הסלק עד לריכוך מלא.

  • 03.

    חותכים את הסלק למקלות בינוניים.

  • 04.

    יוצקים מעל 2 כפות מיץ לימון טרי, מעט חרדל חלק, חצי כפית סוכר לבן, קורט פלפל לבן ומלח, 2-3 כפות שמן זית , חופן קטן של כוסברה קצוצה גס, והבצל.

  • 05.

    מערבבים היטב ומקררים לשעתיים כדי שיספגו הטעמים.

  • 06.

    לפני ההגשה מפזרים מעל הסלט אגוזים קצוצים.

  • 07.

    מגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(392)