סלט סלק, אגוזים וכוסברה
סלט סלק עם כוסברה ובצל בתיבול עשיר של מיץ לימון, חרדל ופלפל.
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1/4 שקית (200 גרם) סלק אדום, שלם וקלוף, מוקפא "סנפרוסט"
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- חרדל חלק
- 1/2 כפית סוכר לבן
- מלח
- פלפל לבן
- 2-3 כפות שמן זית
- כוסברה טריה
- 1/2 בצל בינוני פרוס דק
- 1 כף אגוזי מלך קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
מבשלים בסיר את הסלק עד לריכוך מלא.
-
03.
חותכים את הסלק למקלות בינוניים.
-
04.
יוצקים מעל 2 כפות מיץ לימון טרי, מעט חרדל חלק, חצי כפית סוכר לבן, קורט פלפל לבן ומלח, 2-3 כפות שמן זית , חופן קטן של כוסברה קצוצה גס, והבצל.
-
05.
מערבבים היטב ומקררים לשעתיים כדי שיספגו הטעמים.
-
06.
לפני ההגשה מפזרים מעל הסלט אגוזים קצוצים.
-
07.
מגישים קר.
הכנת? כאן מדרגים