סלט נאצ'וס עם פטה של פיראוס | השף הלבן

סלט נאצ'וס עם פטה של פיראוס

סלט נאצ'וס קל וטעים עם גבינת פטה כבשים של פיראוס

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל2 סועדים :

מצרכים:
  • 4 עגבניות
  • 4 מלפפונים
  • בצל קטן-בינוני
  • חופן עלי פטרוזיליה או כוסברה
  • 3-4 עלי נענע (לא חובה)
  • 100 גרם גבינת פטה של פיראוס
לתיבול:
  • 3 כפות שמן זית
  • 5 כפות מיץ לימון
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הירקות דק-דק, מוסיפים את הגבינה המפוררת ומתבלים.

  • 02.

    מסדרים בצלחת את הגבינה כבסיס, מניחים מעל את הסלט ואוכלים עם הנאצ'וס.

הכנת? כאן מדרגים
(10)