המרכיבים ל4-6 מנות:
- 5-6 עגבניות בשלות
- פלפל ירוק או פלפל אדום לא מתוק
- פלפל ירוק קטן חריף (הכמות לפי מידת החריפות שרוצים)
- שמן
- מלח, פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים את העגבניות (עם הקליפה) והפלפלים לקוביות. את הפלפל החריף לחתוך לחתיכות גדולות (כך שאינך חייב לאכול אותו ואפשר להוציאו לפני האכילה).
-
02.
שמים הכל בסיר גדול שבו יש שמן רותח ומבשלים בתחילה על אש בינונית ולאחר מכן לפחות שעה על אש נמוכה, עד שהעגבניות הופכות לחלק מהתערובת.
-
03.
אפשר לאכול חם או קר, כתוספת על אורז או תפוחי אדמה, והכי טוב לטבול חלה טריה של יום שישי ולחסל את כל הסיר.
הכנת? כאן מדרגים