סלט כרוב וגזר - מתכון מהיר ומרענן לארוחה שלכם | השף הלבן

סלט כרוב וגזר

סלט צבעוני המשלב שני סוגי כרוב, לבן ואדום, עם גזר מגורד, פלפל אדום ורוטב לימוני חמצמץ-מתקתק. תוספת מרעננת שמכינים מראש ויכולה ללוות מנה עיקרית בארוחת צהרים או ערב.

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט כרוב וגזר

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1/3 כרוב לבן בינוני נקי
  • 1/3 כרוב אדום בינוני נקי
  • 1/2 לימון
  • 1 כף שמן זית או שמן קנולה
  • מלח
  • סוכר
  • 1 גזר גדול
  • 1 פלפל אדום

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הכרוב לרצועות דקות מאוד. מגרדים את הגזר על גבי פומפייה. חתוכים את הפלפל לרצועות דקות. 

  • 02.

    יוצקים מעל רצועות הכרוב מיץ מחצי לימון, כף שמן זית או קנולה, מעט מלח, קורט סוכר, ומוסיפים את הגזר ורצועות הפלפל.

  • 03.

    מערבבים היטב ומקררים ל-8-5 שעות. מדי פעם מומלץ לערבב.  

הכנת? כאן מדרגים
(1290)