סלט ירקות וגבינות – מתכון צבעוני, שמח וטבעוני | השף הלבן

סלט ירקות וגבינות שמח

הסלט הכי שמח שיש! יונית צוקרמן סידרה לכם סלט צבעוני, עשיר וטעים עם גבינות לכבוד ארוחת שבועות הקרובה.

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ירקות וגבינות שמח
צילום: דן פרץ עיצוב: נורית קריב

המרכיבים ל6-8:

  • 1/2 כרוב סגול פרוס דק
  • 1/2 כרוב ירוק פרוס דק
  • 1/2 חסה קרועה לפיסות
  • 20-25 (200 גרם) עגבניות שרי צבעוניות חצויות
  • 1 כוס חמוציות
  • 3 גזרים צבעוניים קלופים פרוסים לאורכם בקולפן או חתוכים למקלות
  • 1 כוס פקאנים קלויים קצוצים גס
  • 1 גליל (200 גרם) גבינת פרומעז COLLECTION / פירורי גבינת קממבר COLLECTION
  • 50 גרם גבינה סקנדינבית COLLECTION מגוררת
לרוטב:
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 כוס חומץ בן יין לבן או חומץ תפוחים או חומץ רגיל
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 3 כפות סוכר
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערית את מרכיבי הרוטב וטורפים.

  • 02.

    שמים בקערה רחבה את מרכיבי הסלט למעט הגבינות, יוצקים את הרוטב ומערבבים.

  • 03.

    מפזרים גבינות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)