סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים
ארוחת ערב מושלמת בקלי קלות – סלט יווני משודרג עם קוביות של גבינה בולגרית, שמוסיפה מליחות עדינה וזיתי קלמטה.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 3:
- 3-4 מלפפונים
- 3 עגבניות אדומות
- 1 בצל סגול
- 1 גמבה (לא חובה)
- 15-20 זיתי קלמטה מגולענים
- 125 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% פיראוס, חתוכה לקוביות
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 2 כפות שמן זית
- מעט שבבי צ'ילי
הוראות הכנה:
-
01.
חותכיםאת המלפפונים לקוביות גדולות ומניחים בקערה גדולה.
-
02.
חותכיםאת העגבניות לרבעים/ שמיניות (תלוי בגודלן) ומוסיפים לקערה.
-
03.
פורסיםאת הבצל לרצועות, מפרידים ביניהן ומוסיפים לקערה.
-
04.
חותכיםאת הגמבה לקוביות גסות ומוסיפים לקערה.
-
05.
מוסיפיםזיתים מגולענים וגבינה בולגרית ומערבבים בעדינות.
-
06.
מתבליםבמלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ושבבי צ'ילי ומערבבים היטב.
-
07.
מגישיםמיד.
הכנת? כאן מדרגים