סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים – הסלט הקלאסי והאהוב | השף הלבן

סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים

ארוחת ערב מושלמת בקלי קלות – סלט יווני משודרג עם קוביות של גבינה בולגרית, שמוסיפה מליחות עדינה וזיתי קלמטה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים

המרכיבים ל 3:

  • 3-4 מלפפונים
  • 3 עגבניות אדומות
  • 1 בצל סגול
  • 1 גמבה (לא חובה)
  • 15-20 זיתי קלמטה מגולענים
  • 125 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% פיראוס, חתוכה לקוביות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט שבבי צ'ילי

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכיםאת המלפפונים לקוביות גדולות ומניחים בקערה גדולה.

  • 02.

    חותכיםאת העגבניות לרבעים/ שמיניות (תלוי בגודלן) ומוסיפים לקערה.

  • 03.

    פורסיםאת הבצל לרצועות, מפרידים ביניהן ומוסיפים לקערה.

  • 04.

    חותכיםאת הגמבה לקוביות גסות ומוסיפים לקערה.

  • 05.

    מוסיפיםזיתים מגולענים וגבינה בולגרית ומערבבים בעדינות.

  • 06.

    מתבליםבמלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ושבבי צ'ילי ומערבבים היטב.

  • 07.

    מגישיםמיד.

הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.