סלט אסייתי טבעוני עם גזרים וקוביות טופו | השף הלבן

סלט טופו אסייאתי גזרים צבעוניים

בדיוק כמו הסלט שאכלתם במסעדה האסייתית! בואו ללמוד להכין סלט מלא בטעמים ומרענן עם קוביות טופו וגזרים צבעוניים

מאת: אריאל בן חמו
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט טופו אסיאתי גזרים צבעוניים
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל5:

רוטב:
  • 3 כפות חומץ אורז או חומץ רגיל
  • 3 כפות רוטב סויה
  • כף שמן זית
  • 1 סנטימטר ג'ינג'ר טרי מגורד בפומפיה
  • 2 כפות סילאן טבעי
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 חבילת טופו בטעם בזיליקום ALTERNATIVE (אפשר להחליף לטופו טבעי)
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 2 גזרים סגולים
  • 2 גזרים כתומים
  • 2 גזרים צהובים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן נענע קצוצה
  • 1/2 חבילת אטריות שעועית
  • 1/3 כוס קשיו

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה משרים את אטריות השעועית במים רותחים כ- 10 דקות, מוציאים ומסננים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    חותכים את הטופו לקוביות ומשרים ברוטב סויה כ – 15 דקות, לאחר השרייה מקפיצים את הטופו על מחבת חמה עד שהוא משחים מכל הצדדים .

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    בעזרת סכין חדה או קולפן מתאים חותכים את הגזרים לרצועות דקות וארוכות (ג'וליאנים).

  • 04.

    מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.

  • 05.

    מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הסלט כולל הטופו והקשיו.

  • 06.

    מוסיפים את הרוטב ומערבבים לאיחוד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)