סלט טופו אסייאתי גזרים צבעוניים
בדיוק כמו הסלט שאכלתם במסעדה האסייתית! בואו ללמוד להכין סלט מלא בטעמים ומרענן עם קוביות טופו וגזרים צבעוניים
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אריאל בן חמו
עיצוב: אריאל בן חמו
המרכיבים ל5:
רוטב:
- 3 כפות חומץ אורז או חומץ רגיל
- 3 כפות רוטב סויה
- כף שמן זית
- 1 סנטימטר ג'ינג'ר טרי מגורד בפומפיה
- 2 כפות סילאן טבעי
- 1 שן שום כתושה
- 1 חבילת טופו בטעם בזיליקום ALTERNATIVE (אפשר להחליף לטופו טבעי)
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 2 גזרים סגולים
- 2 גזרים כתומים
- 2 גזרים צהובים
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן נענע קצוצה
- 1/2 חבילת אטריות שעועית
- 1/3 כוס קשיו
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה משרים את אטריות השעועית במים רותחים כ- 10 דקות, מוציאים ומסננים.
טיימר מופעל
-
02.
חותכים את הטופו לקוביות ומשרים ברוטב סויה כ – 15 דקות, לאחר השרייה מקפיצים את הטופו על מחבת חמה עד שהוא משחים מכל הצדדים .
טיימר מופעל
-
03.
בעזרת סכין חדה או קולפן מתאים חותכים את הגזרים לרצועות דקות וארוכות (ג'וליאנים).
-
04.
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
-
05.
מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הסלט כולל הטופו והקשיו.
-
06.
מוסיפים את הרוטב ומערבבים לאיחוד.
הכנת? כאן מדרגים