סלט טאבולה בורגול | השף הלבן

סלט טאבולה בורגול

גרסה משודרגת לסלט הטאבולה האהוב, והפעם עם קוביות גבינה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט טאבולה בורגול

המרכיבים ל 4:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס קוביות בטטה בגודל 1 ס"מ
  • כוס ו -3/4 בורגול עבה מבושל (אפשר גם קוסקוס)
  • 1/2 כוס גבעולי סלרי אמריקאי קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות חמוציות
  • 50 גרם צנובר קלוי - לבחירה
  • 100 גרם קוביות בולגרית פיראוס 5%
  • 3 כפות שמן זית
  • 4-5 כפות מיץ לימון טרי
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כף גדושה סילאן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בטטה עם שמן ואופים בתנור בחום של 200 מעלות עד לריכוך.

  • 02.

    בקערה מערבבים את כל חומרי הסלט עם הבטטה האפויה, למעט הגבינה.

  • 03.

    טועמים, מניחים בצלחת הגשה ומפזרים מעל את קוביות הבולגרית פיראוס ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.