סלט טאבולה | השף הלבן

סלט טאבולה

יונית צוקרמן משתפת אותנו במתכון הסודי והמהיר שלה לסלט טאבולה עם שידרוג של פתיתי כרובית

מאת: יונית צוקרמן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט טאבולה
צילום: יונית צוקרמן

המרכיבים ל 4:

  • 1 צרור פטרוזיליה גדול
  • 1 צרור כוסברה גדול
  • 1/2 צרור שמיר
  • 5-6 עלים של נענע
  • 3 ענפים של סלרי
  • 150 גרם חמוציות
  • 150 גרם אגוזי פקאן
  • 1/2 חבילה פתיתי כרובית "סנפרוסט"
  • 1/2 כוס גרעינים שחורים קלופים
לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון סחוט
  • מלח ופלפל לפי הטעם
לשידרוג:
  • 1 כוס גרגרי רימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    משרים כשעה את כל זרי הירק (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר) בקערת מים עם כף מלח.

  • 02.

    מבשלים בסיר כרבע שעה את פתיתי הכרובית. בסיום, מסננים ונותנים לכל מי הבישול לטפטף במשך כמה דקות.בנתיים, קוצצים את עלי הירק, מעבירים לקערה ומוסיפים את הפקאנים והחמוציות.

  • 03.

    מוסיפים לקערה את פתיתי הכרובית המסוננים.

  • 04.

    מתבלים עם 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, מלח פלפל. ניתן להשדרג ולהוסיף גרגרי רימון.מומלץ לחכות לפחות חצי שעה לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.