סלט בורגול ושעועית ירוקה
סלט בורגול ושעועית ירוקה
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שפית ליטל ארזי
עיצוב: שפית ליטל ארזי
המרכיבים ל4:
- כוס וחצי (לפני השרייה) בורגול גס
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן נענע קצוצה
- חופן ארוגולה קצוצה
- 3 פלפלים קלויים חתוכים לקוביות
- 2 כפות ממרח לימון כבוש או לימון כבוש חתוך לקוביות
- 400 גרם שעועית ירוקה עדינה סנפרוסט מבושלת לפי הוראות יצרן
- 1/4 בצל סגול, פרוס לרצועות דקיקות
- 1 כוס עגבניות שרי, חצויות
- 10 זיתים
רוטב:
- מיץ מ-1 לימון
- 2 כפיות סוכר
- 1/4 שן שום כתושה
- 3 כפות שמן זית
- כפית מלח
- 2 כפות חומץ תפוחים/חומץ בן יין לבן
הוראות הכנה:
-
01.
יש להשרות את הבורגול במים לפי הוראות יצרן. לצנן מעט.
-
02.
לערבב את מצרכי הרוטב בעזרת מטרפה.
-
03.
בקערה עמוקה לערבב את כל מצרכי הסלט מלבד העגבניות שרי והזיתים, להוסיף את הרוטב ולהמשיך לערבב.
-
04.
על צלחת הגשה, להניח מן הסלט ולעטר בעגבניות שרי וזיתים.קלוריות: 465 למנה | נקודות שומרי משקל: 8 למנה
הכנת? כאן מדרגים