סלט בורגול ושעועית ירוקה | השף הלבן

סלט בורגול ושעועית ירוקה

סלט בורגול ושעועית ירוקה

מאת: שפית ליטל ארזי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט בורגול ושעועית ירוקה
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי

המרכיבים ל4:

  • כוס וחצי (לפני השרייה) בורגול גס
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן נענע קצוצה
  • חופן ארוגולה קצוצה
  • 3 פלפלים קלויים חתוכים לקוביות
  • 2 כפות ממרח לימון כבוש או לימון כבוש חתוך לקוביות
  • 400 גרם שעועית ירוקה עדינה סנפרוסט מבושלת לפי הוראות יצרן
  • 1/4 בצל סגול, פרוס לרצועות דקיקות
  • 1 כוס עגבניות שרי, חצויות
  • 10 זיתים
רוטב:
  • מיץ מ-1 לימון
  • 2 כפיות סוכר
  • 1/4 שן שום כתושה
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • 2 כפות חומץ תפוחים/חומץ בן יין לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    יש להשרות את הבורגול במים לפי הוראות יצרן. לצנן מעט.

  • 02.

    לערבב את מצרכי הרוטב בעזרת מטרפה.

  • 03.

    בקערה עמוקה לערבב את כל מצרכי הסלט מלבד העגבניות שרי והזיתים, להוסיף את הרוטב ולהמשיך לערבב.

  • 04.

    על צלחת הגשה, להניח מן הסלט ולעטר בעגבניות שרי וזיתים.קלוריות: 465 למנה | נקודות שומרי משקל: 8 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(1)