סלט אפונה עדינה עם בצל שום ועשבי תיבול | השף הלבן

סלט אפונה עדינה

אפונה עדינה היא בעלת מראה אסתטי וחביב ומתאימה מאוד לאירוח. מתכון לסלט אפונה עדינה עם שום ובצל שיכול להוות תוספת נהדרת לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט אפונה עדינה

המרכיבים ל6-8:

  • 1 שקית (600 גרם) אפונה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1 כוס (120 גרם) בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט"
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות
  • מיץ מלימון בינוני
  • 1 כוס תערובת עשבי תיבול: נענע, בזיליקום, כוסברה, קצוצים גס
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את האפונה העדינה לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה.

  • 02.

    מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

  • 03.

    מוסיפים את השום והאפונה ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מסירים מהלהבה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים בעדינות. ניתן להגיש חם או קר. לארוחה חלבית מומלץ להוסיף 100 גרם גבינת פרמזן חתוכה לפרוסות דקיקות (באמצעות קולפן).

הכנת? כאן מדרגים
(274)