מתכון סלט אדממה | השף הלבן

סלט אדממה

אדממה הם פולי סויה ירוקים, טריים, חלוטים במים. הם היפוכם המוחלט של כל החטיפים המלאכותיים. בואו להכין איתם סלט נפלא!

מאת: שפית ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט אדממה
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי

המרכיבים ל 6-4 מנות:

  • 400 גרם אדממה קלוף "סנפרוסט", מבושל לפי הוראות יצרן
  • 2 מלפפונים חתוכים לעיגולים דקים
  • 1/4 צנצנת ארטישוק משומר חתוך דק
  • 50 גרם גבינת פטה כבשים 5% "פיראוס", מפוררת
  • 200 גרם שמנת "בטעם של פעם" תנובה
  • גרידה מלימון אחד
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:   

  • 02.

    שמים את השמנת החמוצה בקערה. מערבבים היטב עם גרידת הלימון ומעט מלח עד לקבלת מרקם חלק .

  • 03.

    בקערה נוספת מערבבים את המלפפונים, הארטישוק והאדממה עם מיץ לימון, שמן זית ומלח.

  • 04.

    בצלחת עמוקה שמים את השמנת החמוצה כשכבה אחת, ומעליה מסדרים את הסלט המתובל.

  • 05.

    מוסיפים מעל גבינת פטה מפוררת.      

הכנת? כאן מדרגים
(361)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.