יוגורט קפרזה
סלט קפרזה בגרסה קצת שונה: יוגורט קפרזה עם עגבניות, שמן זית, בלסמי ופתיתי פרמזן. סלט צבעוני, טעים ועשיר בחלבון. שיהיה בתיאבון!
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: יהודה סלומון
													עיצוב: יהודה סלומון
						
					
				
			המרכיבים ל 1:
- 1 גביע (200 גרם) "יופלה GO"
- עלי ריחן טריים
- 1 כוס קוביות עגבנייה (כדאי לערבב סוגים שונים)
- 1 כפית שמן זית כתית מעולה
- 1 כפית חומץ בלסמי
- 1 כפית פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מערבבים את היופלה עם כף עלי ריחן קצוצים דק ומעבירים לצלחת. 
- 
								02.
								עורמים את קוביות העגבנייה וכמה עלי ריחן במרכז הצלחת. מטפטפים שמן זית ובלסמי על הירקות וזורים פתיתי פרמזן. מגישים מייד. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

