מתכון גבינת לבנה- בשמן זית | השף הלבן

גבינת לבנה- בשמן זית

גבינת לבנה- בשמן זית

מאת: שרון יזדי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גבינת לבנה-  בשמן זית

המרכיבים ל 8 אנשים:

  • 8 גביעי יוגורט רגיל תנובה 4 וחצי אחוז
  • 2 גביעי שמנת חמוצה תנובה
  • 1 כף גדושה מלח דק
  • לשמור עם שמן זית
  • להגיש עם זעתר

הוראות הכנה:

  • 01.

     בוחשים הכל ושופכים לתוך חיתול או בד.

  • 02.

    קושרים ושומרים במסננת ותחתיה קערה לאגירת הנוזלים אותם מידי פעם שופכים.

  • 03.

    אם רוצים את הגבינה למריחה מוציאים את הגבינה לאחר 8 שעות לקופסה סגורה ושופכים מעל רבע כוס שמן זית. שומרים במקרר והיא טובה לשבועיים לפחות.

  • 04.

     אם רוצים את הגבינה ככדורים מוציאים לאחר 24 שעות מכינים צנצנת זכוכית עם חצי כוס שמן זית, יוצרים כדורים, מכניסים לצנצנת ושומרים במקרר.

  • 05.

     כדאי להגיש עם זעתר ו- צנימים/ קרקרים/ בגט

הכנת? כאן מדרגים
(56)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.