מתכון כריך מוצרלה | השף הלבן

כריך עמק

כריך בשלושה צבעים לארוחת צהריים קלילה ומהירה

מאת: ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך עמק
צילום: ליטל ארזי עיצוב: ליטל ארזי

המרכיבים לכריך בודד:

  • לחמניה
  • 3 אצבעות מוצרלה "עמק"
  • פסטו איטלקי "אוליביה"
  • עגבניות מיובשות "אוליביה"
  • עלי ארוגולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הלחמניה באמצע ומורחים את ממרח הפסטו.

  • 02.

    מניחים מעל הפסטו 3 אצבעות מוצרלה ומפזרים מעל אצבעות עמק את העגבניות המיובשות.

  • 03.

    מפזרים מעט מעלי האורוגולה מעל העגבניות המיובשות, סוגרים את הלחמניה והכריך מוכן.

הכנת? כאן מדרגים
(291)