מתכון כריך מוצרלה | השף הלבן

כריך עמק

כריך בשלושה צבעים לארוחת צהריים קלילה ומהירה

מאת: ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך עמק
צילום: ליטל ארזי עיצוב: ליטל ארזי

המרכיבים ל כריך בודד:

  • לחמניה
  • 3 אצבעות מוצרלה "עמק"
  • פסטו איטלקי "אוליביה"
  • עגבניות מיובשות "אוליביה"
  • עלי ארוגולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הלחמניה באמצע ומורחים את ממרח הפסטו.

  • 02.

    מניחים מעל הפסטו 3 אצבעות מוצרלה ומפזרים מעל אצבעות עמק את העגבניות המיובשות.

  • 03.

    מפזרים מעט מעלי האורוגולה מעל העגבניות המיובשות, סוגרים את הלחמניה והכריך מוכן.

הכנת? כאן מדרגים
(291)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.