כריך עמק
כריך בשלושה צבעים לארוחת צהריים קלילה ומהירה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: ליטל ארזי
עיצוב: ליטל ארזי
המרכיבים לכריך בודד:
- לחמניה
- 3 אצבעות מוצרלה "עמק"
- פסטו איטלקי "אוליביה"
- עגבניות מיובשות "אוליביה"
- עלי ארוגולה
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הלחמניה באמצע ומורחים את ממרח הפסטו.
-
02.
מניחים מעל הפסטו 3 אצבעות מוצרלה ומפזרים מעל אצבעות עמק את העגבניות המיובשות.
-
03.
מפזרים מעט מעלי האורוגולה מעל העגבניות המיובשות, סוגרים את הלחמניה והכריך מוכן.
הכנת? כאן מדרגים