בורקס תפוחי אדמה עם גבינה - מתכון מושלם וטעים

בורקס תפו״א עם גבינה

השילוב המושלם של תפו״א וגבינה בבצק מדופדף

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקס תפו״א עם גבינה
צילום: יונית צוקרמן

המרכיבים ל 8-10 מנות:

מרכיבים:
  • 1 בצק עלים מרודד מעדנות
  • 3 תפו״א מבושלים
  • 2 כפות קוטג׳
  • 1 ביצה m
  • 100 גרם מוצרלה
  • 100 גרם בולגרית
  • חצי כפית מלח חצי כפית פלפל
לציפוי:
  • ביצה
  • מעט שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה תפו״א מבושלים.

  • 02.

    לקלף לחתוך לקוביות ולבשל במים רותחים עם כפית מלח עד ריכוך מלא.לסנן ובעזרת מועך פירה למעוך.

  • 03.

    להוסיף לקערה את שאר המצרכים ולערבב עד לקבלת מלית אחידה.

  • 04.

    לחצות את בצק העלים המרודד של מעדנות ל2.

  • 05.

    לעשות בעדינות סימן של 3 טורים ו4 שורות.

  • 06.

    בכל קוביה לשים מלית.

  • 07.

    לשים מעל את החצי השני של הבצק בעזרת סכין או גלגלת לחתוך את הקוביות.

  • 08.

    להניח בתבנית להבריש בביצה שומשום לאפות תנור 180 מעלות עד הזהבה בערך 40 דק.

  • 09.

    בהצלחה.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.