סלט טופו חם טבעוני - השף הלבן

סלט טופו חם טבעוני

סלט שכולם יאהבו עם טופו שספג טעמי ירקות, מוגש חם.

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט טופו חם
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

מצרכים:
  • 1 טופו בטעם טבעי אלטרנטיב חתוך לקוביות
  • 2 קלחי תירס פרוסים לפרוסות בעובי 3-2 ס"מ
  • 1 פלפל אדום וירוק
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 1 שקית ברוקולי קפוא סנפרוסט
  • 10 פטריות חתוכות לחצאים
  • 1 בצל סגול פרוס לרצועות
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי
  • 3 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מזליפים לווק שמן שומשום, צורבים בו משולשי טופו, ואחר כך מניחים אותם בצד.

  • 02.

    מוסיפים לווק שמן זית ואת שאר הירקות, מקפיצים תוך כדי ערבוב, מוסיפים סויה ועוד רבע כוס מים ומערבבים כעשר דקות.

  • 03.

    מוסיפים תבלינים ואת משולשי הטופו, מערבבים שוב ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.