שִׁפּוּדֵי כְּרִכוּנֵי גְּבִינָה וִירָקוֹת
שיפודי גבינה וירקות הם המנה המושלמת לאירוח, עם שילוב טעמים נהדר של גבינה על שיפוד יחד עם ירקות טריים. השיפודים מכילים מגוון גבינות, מלפפונים, עגבניות ופלפל, מה שהופך אותם למנה צבעונית ומזינה. עם גזרים, עגבניות וגבינות טריות, השיפודים הללו יהפכו לכל אהובים בין האורחים.

המרכיבים ל 5 מנות:
- 1 חבילת חלומי ישראלית פיראוס (200 גרם)
- 1 פלח קשקבל (200 גרם) COLLECTION
- פרוסות מוצרלה (200 גרם) COLLECTION
- פרוסות עמק 28% שומן (200 גרם)
- 1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי 25%
- חותכנים של עוגיות
- 12-10 שיפודי יקיטורי
- 12-8 עגבניות שרי חצויות
- 1 פלפל אדום חתוך (לא חובה)
- 2 מלפפונים בינוניים
- 1 גזר רחב
- 8 פרוסות לחם לבן, רצוי מרובע (4 כריכים שמהם קורצים צורות)
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את החלומי לקוביות וצולים אותן.
-
02.
חותכים את הקשקבל ופרוסות העמק לקוביות.
-
03.
פורסים את הירקות.
-
04.
מכינים שיפודים של ירקות וקוביות גבינה.
-
05.
קורצים צורות של ירקות.
-
06.
מורחים פרוסות לחם בגבינת נפוליאון, מניחים פרוסות מוצרלה וסוגרים בפרוסת לחם נוספת.
-
07.
קורצים בקורצן עוגיות ומשפדים עם ירק מעל.
-
08.
מגישים על מגש שיפודים וכריכונים.