מגש גבינה מתוק עם קראמבל ופירות - השף הלבן

מגש גבינה מתוק עם קראמבל ופירות

טרנד המגשים והפעם בקינוח שמוגש למרכז השולחן עם קרם גבינה מתקתק, פירות, קראמבל וקרקרים מתוקים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מגש גבינה מתוק עם קראמבל ופירות
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 6-8 מנות:

לקראמבל
  • 100 קרם ביסקוויט וניל מפורר
  • 50 גרם חמאת תנובה מומסת (לגרסה הטבעונית מחליפים בשמן קוקוס)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם פקאן שבור גס
להגשה:
  • 1 בצק פריך מתוק מעדנות
  • פירות יער
לרוטב התותים:
  • 1 שקית תותים קפואים סנפרוסט
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף קורנפלור מומס ברבע כוס מים
לקרם הגבינה:
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25% (לגרסה טבעונית אפשר להחליף בממרח סויה בטעם טבעי של תנובה אלטרנטיב)
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 100 מ"ל שמנת להקצפה השף הלבן (אפשר להחליף בקצפת צמחית השף הלבן)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים בסיר את התותים, הסוכר והמים עם הקורנפלור כ-5 דקות תוך כדי ערבוב עד להסמכה ומסירים מהאש לצינון מלא.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מקציפים 100 מ"ל שמנת להקצפה עם אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינת נפוליאון לקבלת קרם חלק ויציב.

  • 03.

    מערבבים בקערה פירורי ביסקוויט ופקאן שבור עם חמאה ותמצית וניל עד לקבלת קראמבל (פירורים).

  • 04.

    פורסים את הבצק המתוק ובעזרת גלגלת פיצה חורצים עוגיות בצורת מלבנים קטנים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-25 דקות ב-180 מעלות עד להזהבה. מצננים צינון מלא.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מרכיבים את המגש לפני ההגשה:

  • 06.

    בעזרת כף מניחים מקרם הגבינה, מועכים מעט לקבלת צורה של "טיפות", וחוזרים על הפעולה בצורה של שורות חופפות.

  • 07.

    מניחים מרוטב התותים שהכנו ומפזרים קראמבל ופירות. מגישים לצד הקרקר המתוק.

  • 08.

    מניחים מרוטב התותים שהכנו ומפזרים קראמבל ופירות. מגישים לצד הקרקר המתוק.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.