מתכון מרק בשר עם ירקות וחוואייג’ | השף הלבן

מרק בשר עם ירקות וחוואייג’

מרק תימני "אסלי" שהוא ארוחה שלמה ומשביעה

מאת: עורך שף לבן
בשרי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
מרק בשר עם ירקות וחוואייג’

המרכיבים ל 4-6 מנות:

  • חבילת נתחים למרק וחמין "אדום אדום"
  • 2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
  • 1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה (או 3 גזרים חתוכים לרבעים )
  • 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
  • 1 בצל גדול חתוך לשמיניות
  • 6 שיני שום פרוסות דק
  • 1.5 כפית חוויאג’ למרק
  • קורט פלפל שחור
  • 1.5 כפיות מלח
  • 3 ליטר מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הבשר לקוביות גדולות (3*3 ס"מ).

  • 02.

    מניחים בסיר את הבשר, מוסיפים את המים מביאים לרתיחה.

  • 03.

    מסירים את הקצף ומבשלים בסיר מכוסה, במשך שעתיים על להבה בינונית.

  • 04.

    מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה עוד שעה עם מכסה. אפשר לעטר בכוסברה טרייה.

הכנת? כאן מדרגים
(227)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.