שטרודל תרד
שטרודל תרד מושלם לאירוח
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 6:
- 1 חבילה עלי פילו
- 1 חבילה חמאת תנובה מומסת
- 1 שקית תרד קפוא
- 1 מיכל שמנת מתוקה 38% "שהף הלבן"
- 150 גרם גבינה צהובה "עמק" מגוררת
- 100 גרם פירורי לחם
- 1 בצל קצוץ
הוראות הכנה:
-
01.
מפשירים את התרד ומטגנים קלות. לאחר מכן מבשלים מעט עם השמנת,מצננים ומוסיפים את הגבינה ופירורי הלחם.
-
02.
מורחים עלה של פילו במחמאה ומניחים עליו עלה נוסף. חוזרים על פעולה זו פעם נוספת.
-
03.
מניחים חלק מהתערובת ומגלגלים לצורה של שטרודל.
-
04.
אופים בתנור 180 מעלות כ-20 דקות ומגישים עם רוטב שמנת ופטריות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים