מתכון שטרודל תרד | השף הלבן

שטרודל תרד

שטרודל תרד מושלם לאירוח

מאת: אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
שטרודל תרד

המרכיבים ל מנות 6:

  • 1 חבילה עלי פילו
  • 1 חבילה חמאת תנובה מומסת
  • 1 שקית תרד קפוא
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% "שהף הלבן"
  • 150 גרם גבינה צהובה "עמק" מגוררת
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 1 בצל קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את התרד ומטגנים קלות. לאחר מכן מבשלים מעט עם השמנת,מצננים ומוסיפים את הגבינה ופירורי הלחם.

  • 02.

    מורחים עלה של פילו במחמאה ומניחים עליו עלה נוסף. חוזרים על פעולה זו פעם נוספת.

  • 03.

    מניחים חלק מהתערובת ומגלגלים לצורה של שטרודל.

  • 04.

    אופים בתנור 180 מעלות כ-20 דקות ומגישים עם רוטב שמנת ופטריות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(74)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.