מתכון שטרודל גבינה מבצק פילו | השף הלבן

שטרודל גבינה מבצק פילו

שטרודל גבינה מבצק פילו, בתוספת של אוכמניות מיובשות, פשוט מושלם ליד הקפה.

מאת: דפנה מיכאל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
שטרודל גבינה מבצק פילו

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 4 עלי בצק פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על האריזה
  • 300 גרם גבינת כנען מסדרת "השף הלבן"
  • 100 גרם גבינה לבנה 9% "תנובה"
  • 2 כפות שמנת מתוקה מסדרת "השף הלבן"
  • 1/3 כוס סוכר – אפשר יותר לפי טעם
  • וניל או רום
  • גרד מלימון
  • ביצה קטנה
  • 2 כפות קורנפלור
  • חופן נדיב אוכמניות מיובשות או צימוקים
  • מעט חמאה "תנובה" מומסת להברשת העלים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בקערה את הגבינות עם הסוכר ומערבבים.

  • 02.

     מוסיפים את שאר המרכיבים ומאחדים לתערובת הומוגנית.

  • 03.

     מניחים על משטח עבודה עלה של פילו.

  • 04.

     מברישים את חציו בחמאה ומקפלים ל- 2

  • 05.

     מניחים רבע ממלית הגבינה קרוב לקצה של הבצק.

  • 06.

     מקפלים את הצדדים מעט על הגבינה, ומגלגלים לכרוכית.

  • 07.

    מברישים היטב את הכרוכיות בחמאה.

  • 08.

     מכניסים לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכ- 40 דקות או עד שהמאפה מזהיב יפה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 09.

    מפדרים באבקת סוכר ומגישים חם וטרי.  

הכנת? כאן מדרגים
(121)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.