פשטידת פטריות ובצל ביתית
רחל נוימן מנדבת לנו מתכון לפשטידת הפטריות הביתית שלה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 60 גרם חמאה
- 2 כפות אבקת מרק פטריות
- 1 חבילה שמנת לבישול "השף הלבן"
- 2 כפות קמח
- 1 ק"ג פטריות פרוסות
- 6 ביצים
- חבילת קוטג'
- 200 גרם גבינת אמנטל / טל העמק מגורדת
- מלח פלפל
- אגוז מוסקט מעט
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים חמאה ומזהיבים את הבצל מוסיפים פטריות ואבקת מרק פטריות, בוחשים מדי פעם עד ריכוך קל.
-
02.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד קבלת תערובת סמיכה ומצננים.
-
03.
בקערה טורפים ביצים ומוסיפים את הגבינות והקמח מערבבים היטב .
-
04.
מאחדים את 2 הבלילות מטבלים מעבירים לתבנית פיירקס משומנת ואופים עד התיצבות הפשטידהבאלכם עוד מתכון של פשטידת פטריות? נסו את פשטידת פטריות וגבינה צפתית שלנו
הכנת? כאן מדרגים