פוקצ'ה מוצרלה, תרד ועגבניות שרי צלויות | השף הלבן

פוקצ'ה מוצרלה, תרד ועגבניות שרי צלויות

גרסה למתקדמים של פיצה, פוקצ'ה עשירה בדברים טובים

מאת: פאני רבינוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה מוצרלה, תרד ועגבניות שרי צלויות
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל 2-4:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות
  • שמן זית
  • 200 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 20 עגבניות שרי או שרי תמר
  • 200 גרם תרד
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-250 מעלות.

  • 02.

    בקערה מערבבים עגבניות שרי, שמן זית, מלח ופלפל עד שהעגבניות מצופות מכל הכיוונים.

  • 03.

    מעבירים את העגבניות לתבנית מרופדת בנייר אפיה.

  • 04.

    צולים את העגבניות 10-12 דקות, מוציאים את העגבניות מהתנור ומנמיכים את החום ל-200 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 05.

    במחבת עם מעט שמן זית מבשלים תרד עם שתי שיני שום כתושות עד שעלי התרד מצטמצמים, במשך 4-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 06.

    מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 07.

    מפזרים מעל הפוקצ'ות את המוצרלה בצורה שווה.

  • 08.

    מפזרים מעל את התרד בצורה שווה.

  • 09.

    מניחים מעל את עגבניות השרי בצורה שווה.

  • 10.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 11.

    מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.