מתכון מקלות בצק עלים וגבינות | השף הלבן

מקלות בצק עלים וגבינות

חטיפי מקלוני בצק גבינתיים לארוח מושלם

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקלות בצק עלים וגבינות

המרכיבים ל 20 מנות:

למלית:
  • 150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
  • 150 גרם בולגרית מגוררת
  • 2 כפות עלי טימין
  • 4 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 ביצה
לבירוש:
  • ביצה טרופה
  • 500 גרם בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ), פורסים את הבצק על משטח עבודה, חותכים לרצועות באורך 30 ס"מ וברוחב 2 ס"מ. מערבבים את כל מרכיבי המלית ומורחים על מחצית מרצועות הבצק.

  • 02.

    לוקחים רצועות הבצק שנותרו ומהדקים לרצועות הבצק עם הגבינה אוחזים ברצועות הבצק בשני הקצוות ומסובבים לכוונים הפוכים לקבלת מקל מסולסל בצורת בורג.

  • 03.

    מניחים בתבנית האפייה, מורחים בביצה טרופה ואופים כ- 20 דקות עד להזהבה ומגישים חם.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(476)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.